Dutch English French
Danish Polish German Spanish

TOMStringNet

TOM is een van Nederlands leidende producenten van machines en uitrusting voor de vleesindustrie en heeft een breed aanbod van producten bekend in 15 Europese landen, de VS en Canada. We hebben door middel van onze praktische kennis in de vleesindustrie, geschikte machines voor gebruik in de vleesverwerkende bedrijven ontwikkeld. Ze voldoen aan alle hygiënische normen en voorwaarden die aan de kwaliteit van de productie worden gesteld. Met behulp van TOM apparatuur en Tomstringnet behaalt u de beste economische resultaten.

TOMSTRINGNET is een elastisch net

Dit net is speciaal ontwikkeld om het moeizame handknopen te vervangen. En de verwerking is vele malen sneller dan met een automatische touwknoopmachine. Dit net heeft een 100% ambachtelijke uitstraling. Met dit net kunt u het vlees ook in plakken snijden terwijl het touwtje gewoon om de schijf blijft zitten. Leverbaar in alle maten en kleuren. Dit net is ontworpen voor het verpakken van traditioneel gerookte ham, maar kan ook worden gebruikt voor het verpakken van gekookte en rauwe ham. Het belangrijkste voordeel is een uitstekende imitatie van handgeknoopte rollades, waardoor het lijkt of de producten ambachtelijk gemaakt zijn; ze lijken op traditionele producten. De verwerkingssnelheid is 40 x sneller in vergelijking met handgeknoopte producten en 20 x sneller dan een touwmachine.

Voordelen:

  • Een echte doorbraak in gerookt vlees en ham productie
  • Snel en tijdbesparend
  • Proces kan worden versneld tot 20 keer in vergelijking met een touwknoopmachine
  • Verhoging productie-efficiëntie in vergelijking met handmatig knopen
  • Door gebruik van TOMSTRINGNET zullen de producten er altijd gelijk en regelmatig uitzien
  • Mogelijkheid om een lus te maken aan het eind van de netten
  • Voor de productie van traditioneel gerookte en gekookte hammen en rollades
  • Het kan ook worden gebruikt voor het grillen van alle vleeswaren
Stringnet 1
Stringnet 1
Stringnet 1
Stringnet 1
Stringnet 1
Stringnet 1

Technische specificatie:

Rolladeknoop machine, rollade knoop machine, Ambachtelijke rollade, Handgeknoopte rollades vlees netten, kiprollades, runder rollade, varkensrollade, rolladetouw, rolladenet, worsttouw, rolladenet, baconnet, ham knoop machine, touwmachine, ambachtelijke gekookte achterham, onze ambachtelijk ham, rolladepers, netmachine, netlader, rollade pers, netlader, netraffer, hammen pers, cordmachine, rolladetouw, rolladenet , knoopmachine, vleesmachines, voedingsmiddelenindustrie, vleesverwerking machines.

Footer